HouGrip.nl maakt onderdeel uit van Van Meel en Jonkers en hierdoor valt HouGrip.nl onder de kwaliteitssystemen van Van Meel en Jonkers

Boekhoudprogramma online

Boekhoudprogramma online

Ben je een ZZP’er of heb je een eigen onderneming en ben je op zoek naar een boekhoudprogramma wat online te gebruiken is? Zoek dan niet verder en bekijk onze verschillende pakketten. HouGrip biedt boekhoudsoftware voor administratiekantoren, maar ook voor starters en eenmanszaken. HouGrip zorgt voor jouw administratie met een uniek  boekhoudprogramma voor online gebruik. Je bent bij ons verzekerd van een vast bedrag per maand, zodat er geen verrassingen zijn achteraf!

Altijd toegang tot je eigen boekhoudprogramma online 

Met al onze pakketten heb jij toegang tot onze online webtool en app van Yuki. Hier kun je de volledige administratie inzien. Vanaf de online webtool kun je ook eenvoudig verkoopfacturen opstellen en versturen. Als ondernemer kan je wekelijks of zelfs dagelijks een blik werpen op je actuele boekhouding, online of via een app op smartphone of tablet. Het online boekhoudprogramma van HouGrip biedt de optie om 24/7 al je administratie te monitoren.  

Persoonlijke aanpak

Wil je snel en gemakkelijk al je financiële administratie online regelen, maar toch het persoonlijke contact behouden met je boekhouder? Dat kan! Met het boekhoudprogramma van HouGrip vullen we samen met de klant de inhoud van het pakket in. Wij weten dat iedereen een andere aanpak wenst. Daarom streven wij naar persoonlijk contact en aanpak op maat. Elke onderneming heeft andere doelstellingen, andere resultaten of stelt ons voor andere uitdagingen. Wat niet verandert is echter de waarde die wij hechten aan persoonlijk contact.

Contact met HouGrip

De medewerkers van HouGrip staan je graag te woord voor al je vragen over administratie of belastingen. Je kunt ons altijd bellen op 0164 – 64 32 22 of mailen naar info@hougrip.nl . HouGrip is voor een vaste prijs per maand je full service partner voor de administratie en belastingen. Toch graag meer informatie? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op!