HouGrip.nl maakt onderdeel uit van Van Meel en Jonkers en hierdoor valt HouGrip.nl onder de kwaliteitssystemen van Van Meel en Jonkers

Een business coach van HouGrip voor ondernemers

Ben jij een startende ondernemer en kun jij ondersteuning gebruiken van een business coach? Wij kunnen je hierbij helpen. HouGrip biedt een op maat gemaakte dienst die volledig gericht is op de groei van jouw bedrijf. Dit kan persoonlijke groei zijn, financiële groei of het behalen van jouw doelen. Wij delen graag onze kennis en eigen ervaringen. Ben je benieuwd welke stappen je moet gaan zetten om jouw onderneming te laten groeien? HouGrip helpt je graag verder. Hierbij is persoonlijk contact en een goede klik erg belangrijk. Daarom plannen wij altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in, zodat we jou en jouw onderneming alvast een beetje beter leren kennen.

Liever direct je vraag naar ons toesturen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat is een business coach?

Een business coach begeleidt onder andere startende ondernemers met het behalen van de vooraf opgestelde doelen. Zie de coach als een trainer die je vanaf de zijlijn toejuicht en je verschillende tips geeft. Een coach zal je helpen bij de groei van je onderneming of andere vraagstukken waar je ondersteuning bij nodig hebt. De business coach zal jou als ondernemer helpen bij het vormen van je visie, het maken van keuzes en het aanleren van de juiste vaardigheden. Iedere onderneming is anders, waardoor de coaching van HouGrip altijd op maat is. Door samen te kijken naar jouw doelen, kunnen wij je in elke fase op de juiste manier ondersteunen. 

Business coach startende ondernemers

Wat kan coaching voor jou betekenen?

Een business coach kan veel voor startende ondernemers betekenen. Samen met jou zal gekeken worden hoe je jouw bedrijf nog meer kan gaan groeien en er het maximale uit kunt halen. Dit zal de coach onder meer doen door te kijken waar je nu staat en waar je naartoe wilt groeien. Op die route zullen startende ondernemers belemmeringen tegen komen, die je met behulp van een business coach op gaat lossen.

Ben zelfstandig ondernemer en heb jij behoefte aan een coach?

Zoals eerder aangegeven vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk en leren wij jou graag beter kennen. De klik tussen de business coach en de startende ondernemer is van groot belang voor de samenwerking. Plan geheel vrijblijvend en gratis een kennismakingsgesprek in door onderstaand formulier in te vullen. Ben je benieuwd wat HouGrip voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gesprek met een van ons coaches. Wij denken graag met je mee!