Meer grip met Yuki

HouGrip is Yuki-partner

HouGrip helpt ondernemers ondernemen. Daarom zijn wij Yuki-partner: vanuit een sterk geloof in modern ondernemerschap. Snel, pro actief en flexibel. De nieuwe ondernemer werpt wekelijks of zelfs dagelijks een blik op de actuele boekhouding, online of via een app op smartphone of tablet. Zij zíjn hun bedrijf en dragen hun business met zich mee: in hart, hoofd én altijd en overal oproepbaar op hun telefoon.

Waarom werken wij met Yuki?

Wij werken met Yuki omdat het onze klanten veel inzicht, eenvoud en ondersteuning biedt. Het maakt ondernemen daardoor zelfs leuker! Wat betekent dat voor jou? Allereerst een groot gemak, want je hoeft zelf niet met cijfers en bonnen ‘aan de slag’, maar profiteert wel altijd en overal van een up-to-date overzicht van jouw cijfers. Dat geeft een gevoel van rust en zekerheid, en dat bieden wij onze klanten graag.

Wat doe jij en wat doen wij?

De input voor jouw administratie komt natuurlijk wel bij jou vandaan: jij levert ingekomen en uitgaande facturen digitaal aan (nee, geen grote mappen papierwerk meer). Het is zelfs mogelijk eigen facturen via Yuki te versturen! Via het Yuki-verwerkingscentrum verwerken wij alles tot een helder overzicht. De meeste stukken worden binnen 24 uur verwerkt. Door banktransacties te importeren – mogelijk via rekeningen bij ABN Amro, ING, KNAB en Rabobank – kunnen we af- en bijschrijvingen matchen met facturen, waardoor jouw overzicht en inzicht nog completer is. Je snapt: BTW-aangifte doen wordt zo een stuk eenvoudiger.
Met een app sta je rechtstreeks in verbinding met jouw cijfers. Waarom zoveel waarde hechten aan jaarcijfers, als je dagelijks jouw koers kunt controleren en zo accurater kunt bijsturen?

Slagvaardiger in het verder brengen van jouw onderneming!

HouGrip richt jouw Yuki account in, informeren jou over de werking en interpretatie van jouw dashboard en zijn jouw vraagbaak wanneer nodig.

We nemen graag al jouw cijfers met je door en adviseren op basis daarvan. 

Inrichten en adviseren gebeurt vanzelfsprekend op maat. Een bouwbedrijf werkt nu eenmaal anders dan een freelance vormgever.

Wanneer je ook gebruik maakt van onze business coaches, financiële planning en/of financieel advies zijn we nog slagvaardiger in het verder brengen van jouw onderneming. 

Ons doel? Yuki en onze diensten aanpassen aan jouw behoeften!