HouGrip.nl maakt onderdeel uit van Van Meel en Jonkers en hierdoor valt HouGrip.nl onder de kwaliteitssystemen van Van Meel en Jonkers

Business Coaching

Waar wil jij naar toe?

HouGrip biedt met ‘Business Coaching’ een stevige en op maat dienst die er volledig op gericht is om jouw onderneming – en jou als ondernemer – verder te brengen. Persoonlijke groei, financiële groei, meer efficiency en toewerken naar naar een gewenst klantenbestand: een greep uit doelstellingen die, met een business coach aan de zijlijn, voor het grijpen zijn.

Een ondernemer in hart en nieren heeft vaak ideeën in overvloed en gaat graag voortvarend te werk. Die pioniersmentaliteit brengt veel voordelen met zich mee, maar het kan er ook voor zorgen dat je uit het oog verliest waar ondernemen óók om gaat, namelijk: zo goed en efficiënt mogelijk een business bestieren.

  • Misschien heb je het gevoel dat het anders moet, maar je weet niet precies hoe.
  • Misschien liep je in het afgelopen jaar wel tegen specifieke problemen aan waarbij je hulp van buitenaf nodig hebt.
  • Misschien heb je een heel duidelijk doel voor ogen, maar weet je niet goed hoe er te komen. In al die gevallen bieden de HouGrip-business coaches uitkomst!

Business coaches Tom en Peter helpen jou als ondernemer én jouw onderneming graag groeien.

Vragen die daarbij de revue passeren zijn o.a.:

  • Waar sta je nu?
  • Waar wil je naartoe?
  • Tegen welke belemmeringen loop je aan?

Met een persoonlijk groeiplan brengen we alles in kaart: dit is de basis voor advies, vervolgstappen en training. Met elke stap die we nemen, wordt jouw doel tastbaarder.

Ontmoet onze business coaches, Peter en Tom!

Peter Jonkers

"Je moet soms diep graven en over voldoende kennis beschikken"

Als register belastingadviseur en business coach adviseer ik klanten op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied. Het oplossen van vraagstukken, dat doe ik het liefst en daarom vind ik het zo leuk om als business coach te werken.

Het is mooi om te zien hoe je met je kennis van meerwaarde kan zijn. Mijn ervaring is dat sommigen niet diep genoeg graven of niet over voldoende kennis beschikken, en daardoor waardevolle informatie missen. Dat overkomt mij niet, daar vind ik mijn werk veel te interessant voor.

Tom van Meel

"Resultaat behalen heeft op veel meer betrekking dan alleen je banksaldo"

Het begeleiden, ontzorgen en adviseren van klanten, dat vind ik het leukste aan mijn werk als business coach. Door het helpen en begeleiden van de ondernemer bij de financiële vraagstukken kan de ondernemer zich meer focussen op hun corebusiness. Het klantencontact wat hiervoor nodig is vind ik dan ook een van de leukste aspecten van het vak. De passie welke veel ondernemers uitstralen wanneer het over hun onderneming gaat is gaaf om te zien. Mijn tip? Blijf bij de tijd. Hoe meer grip de ondernemer op de ontwikkelingen en financiële gegevens heeft, hoe minder hij/zij voor verassingen zal komen te staan.