Overstapservice

Overstappen? De HouGrip Overstapservice!

Denk je erover om van accountant te wisselen, maar weet je niet precies hoe? Opzeggen en overstappen is niet zo lastig als het lijkt. Wil jij jouw financiële administratie bij HouGrip.nl onderbrengen? Wij organiseren de overstap in 5 stappen en slechts een paar weken tijd!

Misschien voelt het alsof je vastzit aan jouw boekhouder, omdat hij kennis en inzicht heeft in jouw volledige financiële huishouden. Toch mag dat niet de reden zijn om bij het vertrouwde te blijven. Juist als ondernemer moet je je laten leiden door het beste resultaat voor jouw onderneming. Wij adviseren: volg je onderbuikgevoel, dan regelen wij de rest.  

Geen zorgen: tijdens een overstap lopen betalingen gewoon door

Het overzetten van jouw administratie hoeft niet lang te duren. En geen zorgen over betalingen of aangiftes: alles loopt netjes door. Ondertussen verzorgen we de organisatie en inrichting van jouw nieuwe account en maken we ons jouw gegevens eigen. We analyseren de cijfers en trekken daaruit conclusies. In een adviesgesprek denken we mee en zijn we – op basis van de financiële geschiedenis van je onderneming – in staat scherp te adviseren op ondernemersdoelen, targets en kostenbesparing.

Overstappen? We organiseren het in slechts 5 stappen!

1

Kennismakingsgesprek en inzicht in het proces

2

Huidige accountant informeren van opzegging en afstemmen overdracht

3

Alle betrokken instanties informeren over de wijziging (o.a. Belastingdienst)

4

Overdracht van de financiële huishouding

5

Inrichten en inzichtelijk maken van jouw administratie

Bel mij terug!