HouGrip.nl maakt onderdeel uit van Van Meel en Jonkers en hierdoor valt HouGrip.nl onder de kwaliteitssystemen van Van Meel en Jonkers

Overstapservice

Overstappen van boekhouder? De HouGrip overstapservice!

Wil je overstappen van boekhouder, maar weet je niet precies hoe? Maak dan gebruik van de HouGrip overstapservice. Opzeggen en overstappen van boekhouder is niet zo lastig als het lijkt. Wil jij jouw financiële administratie bij HouGrip onderbrengen? Wij organiseren de overstap in 5 stappen en slechts een paar weken tijd!

Geen zorgen: tijdens een overstap lopen betalingen gewoon door

Overstappen van boekhouder

Misschien voelt het alsof je vastzit aan jouw boekhouder omdat hij kennis en inzicht heeft in jouw volledige financiële huishouden. Dit kan je weerhouden om over te stappen naar het administratiekantoor van HouGrip. Toch mag dat niet de reden zijn om bij het vertrouwde te blijven. Juist als ondernemer moet je je laten leiden door het beste resultaat voor jouw onderneming. Wij adviseren: volg je onderbuikgevoel, dan regelen wij de rest. HouGrip begeleidt jou gedurende het proces wanneer je wilt overstappen van boekhouder. Met de overstapservice van HouGrip hoef jij je geen zorgen te maken over lopende zaken en opzeggingen. 

Zorgeloos overstappen met de HouGrip overstapservice

Geen zorgen: tijdens een overstap lopen betalingen gewoon door

Het overzetten van jouw administratie hoeft niet lang te duren. En geen zorgen over betalingen of aangiftes: alles loopt netjes door. Ondertussen verzorgen we de organisatie en inrichting van jouw nieuwe account en maken we ons jouw gegevens eigen. We analyseren de cijfers en trekken daaruit conclusies. In een adviesgesprek denken we mee en zijn we – op basis van de financiële geschiedenis van je onderneming – in staat scherp te adviseren op ondernemersdoelen, targets en kostenbesparing.

 Persoonlijk contact

HouGrip gaat graag duurzame relaties aan met haar klanten, daarom willen we jou graag eerst leren kennen. Zo laten we zien dat we altijd bereikbaar en beschikbaar zijn voor eventuele dringende vragen. Mocht je vragen hebben over onze aanpak, neem vooral contact met ons op! Je kunt contact opnemen door te bellen naar 0164 – 64 32 22 of door een e-mail te sturen naar info@hougrip.nl.

Overstappen? We organiseren het in slechts 5 stappen!

1

Kennismakingsgesprek en inzicht in het proces

2

Huidige accountant informeren van opzegging en afstemmen overdracht

3

Alle betrokken instanties informeren over de wijziging (o.a. Belastingdienst)

4

Overdracht van de financiële huishouding

5

Inrichten en inzichtelijk maken van jouw administratie

Bel mij terug!