HouGrip.nl maakt onderdeel uit van Van Meel en Jonkers en hierdoor valt HouGrip.nl onder de kwaliteitssystemen van Van Meel en Jonkers

 

Online boekhouden mkb       

Het gemak van online boekhouden voor mkb’ers      

Ben jij als eigenaar van een mkb op zoek naar een online boekhoudprogramma? HouGrip heeft de ideale oplossing voor je. Ons online boekhoudprogramma is speciaal gericht op mkb’ers en geeft je gemak en rust in je boekhouding.

Het gemak van onze online boekhoudsoftware

Gemak staat altijd voorop bij online boekhouden. Met ons online boekhoudprogramma heb je de mogelijkheid om gemakkelijk facturen te versturen, facturen in te voeren of bijvoorbeeld je BTW aangifte te berekenen. Dit alles kan via een app op je tablet of smartphone of online via de website.

Online boekhouden voor MKb'ers

Wat kun je van HouGrip online boekhouden verwachten?

Wij van HouGrip zijn gefocust op persoonlijk contact en een prettige samenwerking. Hier vind je meer informatie over de HouGrip diensten:

Online boekhoudprogramma voor het mkb

Bij HouGrip vinden wij het enorm belangrijk om mkb’ers verder te brengen met hun onderneming. We maken zelf dagelijks gebruik van ons online boekhoudprogramma, deze geeft altijd en overal een goed overzicht in je financiële situatie.

HouGrip heeft ook online boekhouden voor:

Contact met HouGrip

Heb je een mkb en heb je naar aanleiding van dit bericht vragen gekregen over onze diensten of pakketten voor het midden klein bedrijf? Wij zijn bereikbaar via 0164 – 64 32 22 of info@hougrip.nl.