HouGrip.nl maakt onderdeel uit van Van Meel en Jonkers en hierdoor valt HouGrip.nl onder de kwaliteitssystemen van Van Meel en Jonkers

HouGrip

HouGrip.nl helpt ondernemers ondernemen

Het is onze missie om ondernemers en ondernemingen verder te brengen door ze meer grip te bieden op hun business. Dat doen we met pakketten die het bijhouden van de financiële administratie vereenvoudigen, met slimme tools die altijd en overal een actueel overzicht bieden én met het juiste ondernemersadvies op het juiste moment. Wij zijn zelf ondernemers en voelen daarom goed aan waar andere zelfstandigen – van doorgewinterde directeuren tot jonge tech start-ups – behoefte aan hebben.

Marieke Doornberg

Belastingadviseur

Meer informatie

Na mijn studie Fiscaal Recht ging ik als belastingadviseur aan de slag. Bij HouGrip.nl geef ik ondernemers fiscaal en juridisch advies. Dat doe ik bijvoorbeeld bij de opstelling van arbeidsovereenkomsten of bij de oprichting van een BV. Het klantcontact is voor mij erg belangrijk: het maakt mijn werk persoonlijk en gevarieerd, want elke klant is anders en heeft andere vragen en doelstellingen. Van aangiftes tot klantgesprekken, advies en contact met de Belastingdienst, geen dag is hetzelfde en die diversiteit maakt mijn werk uitdagend. Mijn mooiste recente overwinning? Laatst schreven we mee aan een ondernemingsplan van een grote klant, waarbij we investeringsadvies gaven. Het plan werd, mede dankzij onze input, goedgekeurd door de bank en de gewenste lening werd toegekend. Het geeft een kick om samen met ondernemers deze successen te behalen.

Peter Jonkers

Business Coach & belastingadviseur

Meer informatie

Als register belastingadviseur en business coach adviseer ik klanten op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied. Het oplossen van vraagstukken, dat doe ik het liefst en daarom vind ik het zo leuk om als business coach te werken. Het is mooi om te zien hoe je met je kennis van meerwaarde kan zijn. Mijn ervaring is dat sommigen niet diep genoeg graven of niet over voldoende kennis beschikken, en daardoor waardevolle informatie missen. Dat overkomt mij niet, daar vind ik mijn werk veel te interessant voor.

Tom van Meel

Business Coach

Meer informatie

Het begeleiden, ontzorgen en adviseren van klanten, dat vind ik het leukste aan mijn werk als business coach. Door het helpen en begeleiden van de ondernemer bij de financiële vraagstukken kan de ondernemer zich meer focussen op hun corebusiness. Het klantencontact wat hiervoor nodig is vind ik dan ook een van de leukste aspecten van het vak. De passie welke veel ondernemers uitstralen wanneer het over hun onderneming gaat is gaaf om te zien. Mijn tip? Blijf bij de tijd. Hoe meer grip de ondernemer op de ontwikkelingen en financiële gegevens heeft, hoe minder hij/zij voor verassingen zal komen te staan.

HouGrip.nl is jouw sparringpartner en klankbord. Altijd persoonlijk, direct en informeel.

"Als ondernemers voelen wij goed aan waar mede-ondernemers behoefte aan hebben"

Ondernemers helpen om beter te ondernemen: dat is wat wij het liefste doen en waar we goed in zijn. Met een flexibel en enthousiast team van 15 man werken we aan de financiële gezondheid van midden- en kleinbedrijven in met name Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

Wat ons werk zo leuk maakt? Dat is de creatieve puzzel die we vaak moeten maken. Creatief? Jazeker! In tegenstelling tot wat velen denken, is de financiële sector verre van saai. Elke onderneming heeft andere doelstellingen, andere resultaten of stelt ons voor andere uitdagingen. Wat niet verandert is echter de waarde die wij hechten aan persoonlijk contact.

Hoewel volledige administraties nu middels een app zijn in te zien, geven wij altijd op maat en persoonlijk advies. Het helpt ondernemers verder te denken en te doen en dát zien wij dan weer terug in de financiële resultaten!

Waarom HouGrip.nl

  • advies bij ondernemers- en belastingvraagstukken
  • fiscale begeleiding
  • begeleiding en advies bij start-ups
  • advies en groeikansen bij bestaande bedrijven
  • meerdere diensten ondergebracht bij één specialist
  • kennis van en ervaring met diverse branches
  • een gespecialiseerd, flexibel, enthousiast en betrokken team
  • persoonlijk contact en op maat aanpak: voor ieder werkt iets anders