HouGrip.nl maakt onderdeel uit van Van Meel en Jonkers en hierdoor valt HouGrip.nl onder de kwaliteitssystemen van Van Meel en Jonkers

Administratieve diensten

Wij willen ‘onze’ ondernemers niet alleen ontlasten, maar vooral verder helpen. Daarom vinden we het geven van persoonlijk advies zo belangrijk, want wat voor de één werkt, pakt voor de ander heel anders uit. Wij begeleiden jouw onderneming graag naar (financieel) succes.

Fiscale dienstverlening

Meer informatie

Ondernemers zien zichzelf graag als alleskunners en hoewel ze ons vaak verbazen, moet je van zeer goede huize komen om up-to-date te blijven als het om fiscale wet- en regelgeving gaat. Voor ons niet: it’s what we do! Profiteer daarvan. Wij kennen de belastingwetgeving als ons broekzak, volgen de laatste ontwikkelingen op de voet en zetten onze kennis graag in om jouw onderneming verder te helpen.

Administratie & advies

Meer informatie

Bij administratie- en advieswerkzaamheden kijken we in de financiële keuken van jouw onderneming. We analyseren cijfers en geven op basis van onze kennis en ervaring een persoonlijk advies op maat. Logischerwijs is dat advies zo divers als de bedrijven die we adviseren. Ons doel is altijd om de ondernemer het inzicht te verschaffen dat hij nodig heeft om verder te komen. We helpen de ondernemer als het ware om te ondernemen.

Financiële administratie

Meer informatie

Rommel in huis leidt tot onrust, rommel in je financiële administratie eveneens. Het vertroebelt je blik en belemmert je bij het behalen van jouw doelstellingen. Houd je organisatie gezond en zorg voor een geordende financiële administratie! HouGrip.nl biedt voor elke ondernemer een passend pakket waarmee het organiseren en bijhouden van jouw administratie een fluitje van een cent is. Digitaal is daarbij het nieuwe normaal en een app op jouw telefoon toont je een financieel dashboard waarin al jouw kosten en inkomsten overzichtelijk zijn verwerkt en weergegeven.

Salarisadministratie

Meer informatie

Een onderneming is zo goed als diens werknemers. Tevreden en gemotiveerde werknemers zijn van groot belang voor elk bedrijf. Zoals jij verwacht dat zij aan deadlines beantwoorden, verwachten zij hun salaris op tijd. HouGrip.nl heeft altijd de actuele kennis van sociale en loonwetgeving en verzorgt graag jouw salarisadministratie.

Startende ondernemers

Meer informatie
Ben jij net gestart als ondernemer of van plan binnenkort te starten? Blijf niet met prangende vragen rondlopen: stel ze! HouGrip.nl begeleidt startende ondernemers, onder andere bij de keuze van een rechtsvorm en het opzetten van een bedrijfsstructuur. Wij helpen bij het schrijven van ondernemingsplannen en zorgen ervoor dat je succesvol de eerste stappen in ondernemersland kunt zetten.

Bedrijfsoverdracht

Meer informatie

Een bedrijf verkopen is geen peulenschil. De waardebepaling van de onderneming, het vinden van een geschikte koper en het sluiten van een goede deal: ga er maar aanstaan! Wij denken mee en nemen daarbij altijd de persoonlijke situatie in acht.