HouGrip.nl maakt onderdeel uit van Van Meel en Jonkers en hierdoor valt HouGrip.nl onder de kwaliteitssystemen van Van Meel en Jonkers

Financieel plan

Een goed financieel plan met inzicht en grip op inkomen en vermogen.

Een financieel plan helpt jou als ondernemer inzicht en grip te krijgen op de opbouw en het verloop van inkomen en vermogen. Naast financiële risico’s toont een financieel plan ook kansen. Het plan kan de doorslag geven bij het nemen van belangrijke beslissingen zoals het kopen van een woning of bedrijfspand. Ook bij een huwelijk, scheiding of bedrijfsoverdracht kan een financieel plan hulp bieden.

“Wat zijn jouw ondernemersdoelen voor de komende vijf jaar?”

Ondernemersdoelen behalen met een financieel plan 

Wat zijn jouw doelen voor de komende vijf jaar? HouGrip is hét administratiekantoor dat deze ondernemersdoelen graag voor je in kaart. Daarnaast letten we op de haalbaarheid ervan en denken we met je mee. Dit resulteert in een financiële planning waarin tevens financiële en fiscale voordelen opgenomen zijn. Dit financieel plan zal worden opgesteld met oog voor zaken die de situatie kunnen beïnvloeden zoals ziekte of een scheiding.

Persoonlijk contact

Voordat we beginnen met het opmaken van een financieel plan, leren we je graag beter kennen. Daarom willen we graag investeren in een betrouwbare relatie met de klant. Zo laten we zien dat we altijd bereikbaar en beschikbaar zijn voor eventuele dringende vragen. Mocht je vragen hebben over hoe wij een financieel plan vormen, neem vooral contact met ons op! Je kunt contact opnemen door te bellen naar 0164 – 64 32 22 of door een e-mail te sturen naar info@hougrip.nl.

Ontmoet onze financiële planner, Marieke!

Marieke Doornberg

"Het geeft een kick om samen met ondernemers successen te behalen"

Na mijn studie Fiscaal Recht ging ik als belastingadviseur aan de slag. Bij HouGrip.nl geef ik ondernemers fiscaal en juridisch advies. Dat doe ik bijvoorbeeld bij de opstelling van arbeidsovereenkomsten of bij de oprichting van een BV. Het klantcontact is voor mij erg belangrijk: het maakt mijn werk persoonlijk en gevarieerd, want elke klant is anders en heeft andere vragen en doelstellingen. Van aangiftes tot klantgesprekken, advies en contact met de Belastingdienst, geen dag is hetzelfde en die diversiteit maakt mijn werk uitdagend. Mijn mooiste recente overwinning? Laatst schreven we mee aan een ondernemingsplan van een grote klant, waarbij we investeringsadvies gaven. Het plan werd, mede dankzij onze input, goedgekeurd door de bank en de gewenste lening werd toegekend. Het geeft een kick om samen met ondernemers deze successen te behalen.