\Financieel advies voor ZZP'ers

Financieel advies voor ZZP ‘ers

Ben jij ZZP‘er en heb je financieel advies nodig? HouGrip geeft je graag advies, tips en inzichten hoe jij dit het beste kunt aanpakken. Samen met een van onze financiële planners leer je inzicht te krijgen in jouw financiën. Het is onze missie ondernemers verder te brengen door ze meer grip op de organisatie te geven. Dit doen we onder meer door ZZP‘ers van juist financieel advies te voorzien.

 Financiën voor een ZZP ‘er

Wanneer je een eigen bedrijf start, dien je goed voorbereid te zijn. Het is goed om van te voren een plan te maken zodat je weet waar je aan toe bent. Bij een eigen onderneming horen ook bepaalde financiën die je zelf dient te regelen. Wij begrijpen dat dit een lastige taak kan zijn en willen je hier dan ook graag in ondersteunen. Onze financiële planners letten op de haalbaarheid van jouw financiële plan en denken met je mee.  

Financieel plan

Samen met onze adviseurs ga jij als ZZP’er een financieel plan opstellen. Hierin ga je onder andere kijken naar jouw ondernemersdoelen voor de komende jaren. Door dit plan te formulieren krijg jij meer inzicht en grip op de opbouw en het verloop van het inkomen en vermogen van jouw onderneming. Je krijgt inzichten in de financiële risico’s en in de kansen die er voor jou als ZZP’er liggen. Aan de hand van het plan kun jij makkelijker doorslaggevende beslissingen maken en sta je sterker in je schoenen. 

Financieel advies voor alle ZZP'ers

 

Ondernemersdoelen behalen

Tijdens het starten van jouw business heb je waarschijnlijk een aantal doelen geformuleerd die je komende jaren wilt gaan behalen. HouGrip kijkt graag met je mee of deze doelen voor een ZZP‘er haalbaar zijn en geeft je waar nodig financieel advies. Hierbij wordt rekening gehouden met eventuele ziektes of bijvoorbeeld een scheiding. Zaken waar jij op voorhand wellicht nog niet over na hebt gedacht. Op die manier wordt jouw plan volledig op maat gemaakt.

Toegevoegde waarde van een financieel adviseur

 Onze financiële planners weten waar jij als ZZP’er mee te maken krijgt en kunnen je daar in ondersteunen. In de begin fase zul jij keuzes moeten maken, waarbij geld een belangrijke rol speelt. HouGrip begrijpt dat het maken van bepaalde keuzes moeilijk is en kan je daarin ondersteunen. Op die manier krijg jij zelf een beter inzicht in jouw financiën, waar je in de toekomst profijt van zult hebben. 

Meer informatie

Wij vinden het belangrijk dat we je eerst wat beter leren kennen, persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn altijd bereikbaar voor dringende vragen. Ben jij ZZP‘er en heb jij behoefte aan financieel advies? Je kunt contact met ons opnemen via 0164 – 64 32 22 of door een e-mail te sturen naar info@hougrip.nl. Wij denken graag met je mee!

Liever direct je vraag insturen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen direct contact met je op.